Het Healey Museum neemt met een presentatie van o.a. de Healey Ruddspeed deel aan de 9e editie van het Oldtimer festival in Huizen op 7 september a.s. Daarnaast zullen ook getoond worden de 3000 MkII BN7, de Jensen Healey, AH100, 2 3000 MK III’s, en een Sprite MK I

Kijk voor meer informatie op Oldtimer Festival Huizen 2019. Bezoek ons op de stand!De voorbereidingen voor de 6th Euromeet in Noorwegen zijn in volle gang.13 tot 19 juni 2022 is nog ver weg maar noteer deze data alvast in uw agenda; het lijkt nog ver weg maar de tijd vliegt voorbij.

Registreer je vast als geïnteresseerde op www.ehm2022.com en de organisatie zal je op de hoogte houden.

Zorg dat je erbij bent!


Sinds 12 januari staat de Austin Healey welke als enige AH de Tulpen rallye  won en dat maar liefst 3 x maal met als rijder en eigenaar Rinus Sinke en als navigator Bart den Hartog in het Healey Museum.

In de april editie van het clubblad van de AHCUSA (Austin Healey Club USA), het Austin Healey Magazine, is het bijgaand artikel gepubliceerd over deze bijzondere rally auto. Met toestemming van de AHCUSA wordt dit artikel in Nederland gepubliceerd door het Healey Museum.
Lees hier het artikel over deze zeer bijzondere auto met een indrukwekkende lijst met de deelnames aan de belangrijkste rally’s in de laatste 20 jaar.


Zoals iedereen mag verwachten wil het Healey Museum, het enige museum van dit prachtige merk wereldwijd, voortdurend werken aan de representativiteit van zijn collectie. Naast schenkingen en verwerving via veilingen, kijkt de stichting ook voortdurend naar mogelijkheden om de tentoongestelde modellen op een hoger niveau te krijgen.

Recent zijn er weer een tweetal aanwinsten gerealiseerd waar de museumbezoekers kennis van zullen nemen. De eerste – reeds eerder aangekondigde – aanwinst betreft een Jensen Healey. Kort geleden werd ook een schitterende BN7 verworven. Deze 3000 MKII 3 carb. twee zitter met fabrieks hardtop is 1 van de 355 gebouwde exemplaren. Er werden in 1962 slechts 141  BN7 gebouwd. Deze mooie en zeer zeldzame auto is een absolute aanwinst voor de collectie!

Kijk op onze facebook pagina voor een complete fotoreportage.